Vrijwilligers

Vrijwilliger; heeft u enkele uren per week, maand of jaar over die u graag inzet voor het park of een ander? Dan bent u de persoon die zich uit kan leven in het Floralia Park. De doelstelling van het Floralia Park is het onderhouden van de tuin en het verbinden van mensen uit de wijk Oosterheide en Oosterhout.


Dit kunnen we niet alleen, samen met u kunnen we bergen verzetten. Wilt u uw kennis en kwaliteit inzetten voor het Floralia Park?  Uw passie, kennis en kwaliteit, elk ambacht, aandeel, initiatief, kunde, ambitie is welkom.

Binnen het Floralia Park worden er verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd voor en door mensen uit de wijk Oosterheide en  Oosterhout. Dit kunnen ze niet alleen, daarom willen we u als vrijwilliger er graag bij betrekken. Het Floralia Park is een plaats waar mensen hun vrije tijd kunnen inzetten voor de tuin, horeca en/of  andere werkzaamheden, dit kan door lichamelijke werkzaamheden en/of meedenken.  Deze werkzaamheden kunnen individueel of gezamenlijk uitgevoerd worden.

Vanuit het Floralia Park hebben we verschillende  activiteiten voor iedereen van jong tot oud. Deze kunnen we niet zonder vrijwilligers organiseren. Dit kunnen activiteiten zijn die wekelijks, maandelijks of misschien jaarlijks plaats vinden. De activiteiten en evenementen hebben altijd een maatschappelijk karakter. Dus de uren die u inzet voor het Floralia Park komen altijd ten goede aan de sfeer en leefbaarheid in de wijk.

Heeft u ideeën of wilt u graag deelnemen als vrijwilliger? Wilt u helpen de tuin te onderhouden, helpen met  organiseren van activiteiten voor  mensen van jong tot oud? Wilt u individuele mensen ondersteunen?  Loop dan vrijblijvend binnen tijdens onze openingstijden of stuur een mailtje naar: info@floraliapark.nl

Door middel van het grote netwerk in de regio, kan vrijwilliger zijn bij het Floralia Park, het ideale middel zijn op weg naar een regulier betaalde baan.

Uw uren worden goud voor uzelf en  uw omgeving.


U kunt bellen naar Elles, Peter of Mark om een vrijwilligersovereenkomst in te vullen.  Voor het telefoonnummer, zie contact.