Plezier in de Floralia

Het Floralia Park is een locatie waar mensen elkaar kunnen treffen, het park is er voor Oosterhouters en wordt ook gevormd door Oosterhouters.

Het Floralia Park heeft als hoofddoel mensen ondersteunen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom om door de tuin te wandelen, de schoonheid van het park te bewonderen en uit te rusten in Tuincafé de Kaaipolder.

We werken met veel plezier en op een unieke manier in het Floralia Park. Onze cliënten kunnen ervaring opdoen door het onderhouden van de tuin, onderhoud aan de gebouwen, maar ook in de horeca en bij het opzetten en organiseren van evenementen en activiteiten.

 

 


Wij organiseren niet zomaar activiteiten, alle belevenissen hebben als doel mensen verbinden. In onze eigen horecavoorziening,  met onze materialen en  in mooie hoeken en ruimtes, kunnen mensen overal aan deelnemen. Dit maakt het Floralia Park de uitgelezen stek om samen te komen. Vanuit het Floralia Park worden er wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse activiteiten georganiseerd.
Houd de agenda en onze facebookpagina in de gaten en doe mee! Heb je zelf een idee voor een activiteit of een evenement, neem dan contact op met ons.

Samen er op uit. We willen de activiteiten voor en door mensen uit Oosterhout laten ontwikkelen, zo kan het Floralia Park dienen als uitvalsbasis voor mensen die er op uit willen maar dit graag samen met anderen doen. Team Floralia Park is bezig met een samen erop uit app waar zelf activiteiten aangemaakt kunnen worden, zo is het steeds meer voor en door de buurt.