Floralia Park Rommelmarkten 2024

Ook in 2024 wéér Rommelmarkten bij Floralia Park

Wat is er nu fijner dan oud speelgoed en andere spullen verkopen en voor een klein prijsje andere leuke dingen kopen? Bijna niets 😁.Daarom organiseren we bij Floralia Park in samenwerking met who YOU are een viertal leuke rommelmarkten. Ook kinderen kunnen rondkijken en daarna fijn spelen en kleuren in de kids corner terwijl jij je je ding doet!

Kom jij ook? En nodig gerust ook anderen uit om een kraam te huren of als bezoeker. Je kunt een kraam of vloerdeel huren voor 21 april, 30 juni, 25 augustus en/of 22 september 2024. Je kunt een hele of halve kraam reserveren. Als je een hele kraam wilt huren, selecteer dan 2 halve kramen. Of een vloerdeel…

Een hele kraam (4 bij 1 meter) kost €34, een halve kraam €17, maar nu tijdelijk €30 en €15! Als je een halve kraam hebt, deel je een hele kraam met iemand anders. Wil je bij elkaar staan? Dan is het handig om samen een hele kraam te huren. Alle hele kramen staan los, dus je hebt de ruimte naast je (halve) kraam ook tot je beschikking.

De rommelmarkten zijn van 10.00-18.00u bij Floralia park, Beneluxweg 63 in Oosterhout. Meer praktische info en de mogelijkheid tot inschrijven op de rommelmarkten kan hier. Na inschrijving ontvang je een mail met meer informatie. Graag tot dan!