Activiteiten

Activiteiten organiseren in het Floralia Park met als doel het verbinden van mensen in de wijk Oosterheide, Oosterhout en omgeving. Dit is één van de kernactiviteiten van het Floralia Park. Zo organiseren elk jaar vele GRATIS activiteiten, deze kunt u vinden in de agenda, en op Facebook met o.a. de zomer karavaan. (via FB maken we bekend welke datums gebruikt worden)


Uiteraard is het mogelijk om gezellig naar het Floralia Park te komen en te genieten van de omgeving,  deelnemen aan activiteiten maakt het nog leuker. Vanuit het Floralia Park werken we samen aan kleinschalige en grotere activiteiten ten behoeve van iedereen in de wijk Oosterheide, Oosterhout en omgeving. Voor een groot deel gedragen door enthousiaste vrijwilligers en met ondersteuning van een professionele medewerker.

We bieden een scala aan activiteiten voor jong tot oud met diverse thema’s. Zo werken we aan kunst, cultuur, creativiteit, leren/ontwikkelen, beleven en vertier. Onze activiteiten zijn er altijd op gericht dat iedereen mee kan doen. Bij diverse activiteiten zal een aanmelding of financiële bijdrage nodig zijn, dit vermelden we bij desbetreffende activiteit. In onze agenda vindt u het  volledige aanbod.


Vrijwilligerswerk. Heeft u een paar uur per week, maand of jaar over om samen met ons een activiteit te organiseren, lees dan de pagina vrijwilligers voor de mogelijkheden. Staat uw idee  er niet tussen,  meld uw plan dan via de mail aan: info@floraliapark.nl
Het Floralia Park biedt een grote diversiteit aan ruimtes, attributen, middelen om  activiteiten te realiseren en te ondersteunen.


Kleine  impressie van de vele foto’s van de in 2018 georganiseerde activiteiten.

Het ondernemers cafe, Kom spelen, Pizza bakken, Brabants buske, Water pret, Oudhollands spelen, Vele optredens met de Zomer avonden en met de Lazy sunday’s, Boomstammen schilderen,  De eetkamer, kinder rommel markt en nog veel meer.