Weer OPEN !!!!

Op een mooie Pinksterdag!

Op maandag 12:00 uur, 1 juni 2020 mogen de terrassen weer open. Dat gaat ons allemaal weer wat meer lucht geven. Lucht waar we allemaal zoveel behoefte aan lijken te hebben, na weken van binnenblijven.Floralia Park opent op maandag 1 juni ook weer haar prachtige tuin.

Het terras is zo ingericht dat we voldoen aan de RIVM richtlijnen. De terrastafels staan minimaal anderhalve meter uit elkaar. Ons terras telt voor nu 52 zitplaatsen. En om te blijven voldoen aan de richtlijnen van de overheid is dat aantal ook écht het maximum op het terras.Uiteraard staat het je vrij om lekker ergens in het park op een kleedje te gaan zitten met je eigen picknickmand. Ook gaat op deze dag de keuken van ons tuincafé weer open. Je kunt je laten verrassen door de nieuwe menukaart met overheerlijke gerechten.

Wij zorgen voor een veilige en logische routing in het Tuincafé richting bar om je bestelling door te geven en een route die weer naar buiten naar het terras leidt.Uiteraard zorgt Floralia Park voor toezicht op de geldende regels, voldoende faciliteiten om je handen te wassen en desinfecteren.

Wij zijn blij dat we jullie weer gaan zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *