Weer een stukje open.

We mogen weer maar…….. heel voorzichtig.

Per 28 april mogen we weer. Het Floralia Park zal de poorten weer openen voor bezoekers. Oosterhout kan eindelijk weer komen genieten van al het moois dat groeit en bloeit in die fantastische tuin aan de Beneluxweg in Oosterhout-zuid. Al dat moois is de afgelopen tijd verzorgd en onderhouden door onze vrijwilligers. We waren al heel blij dat we door konden met onze vrijwilligers en mensen die dagbesteding volgen bij Floralia Park. Nu zijn we heel blij dat we de poorten van onze tuin ook weer voor bezoeker open kunnen. Vanaf woensdag 12:00 uur is het park weer geopend weer geopend voor bezoekers.

Het horeca gebeuren zal zoveel mogelijk gericht zijn op op Take Away. We richten de buitenboel zo in dat jullie je natje en droogje buiten kunnen bestellen, afhalen en lekker wandelend of zittend aan één van de banken die wij in het park hebben neergezet, kunnen nuttigen. We gaan zorgen voor een aangepaste menukaart die op Take Away aansluit. Mei menu 2021. Uiteraard staat het je ook vrij met je eigen picknickmand en kleedje lekker te vertoeven in de tuin.

Wij gaan er vanuit dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt bij het naleven van de voorwaarden waaronder wij de tuin weer mogen openstellen voor publiek: Hou voldoende afstand, was je handen én mocht je klachten hebben, wacht dan nog even een paar dagen met Floralia Park te bezoeken tot je weer klachtenvrij bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *