Gedeeltelijke lockdown Floralia 2021.

De Lockdown treft ook Floralia ParkDe overheid heeft een fiks aantal maatregelen opgelegd om de groei van het aantal besmettingen Covid-19 te beteugelen.Deze maatregelen raken ook Floralia Park.

Gelukkig blijven we in staat onze drie pijlers onder Floralia overeind te houden. Floralia Park blijft open voor haar vrijwilligers. Hierdoor blijft het mogelijk dat vrijwilligers naar de tuin blijven komen om het Park te onderhouden, de moestuin te onderhouden, in de kas te werken en allerlei onderhoudsklussen te doen.

Voor veel van onze vrijwilligers is dagbesteding gekoppeld aan een leer-werktraject om op een fijne manier weer richting een reguliere baan te gaan. Dit is één van de pijlers onder onze manier van werken. Daarom zijn wij blij dat we hiermee door kunnen dat mensen hun dag een fijne zinvolle invulling kunnen geven, daar dragen wij als Floralia Park graag aan bij.

Heb jij het gevoel dat je een steuntje in de rug kunt gebruiken bij het fijn invullen van je dag, kom dan gerust langs bij Floralia of neem contact met ons op via telefoonnummer 06- 39173400 of 06-14487298 tijdens kantooruren.

Ook wij sluiten onze horeca . Dat betekent dat er in tuincafé de Kaaipolder geen koffie en thee gedronken kan worden. Ook kan er niet gegeten worden. De gezellige Floralia zondagmiddagen voor kinderen moeten we even uitstellen. Voorlopig is Floralia Park in het weekend gesloten. Uit voorzorg sluiten we ook ons park voor publiek zodat onze vrijwilligers hun werk op een veilige manier kunnen blijven doen. Dit vinden we echt heel jammer, maar het kan even niet anders.

Floralia Park gaat over tot een voorlopige weekendsluiting. In deze lastige tijd vinden wij het als Floralia Park extra belangrijk in contact te zijn met wat er leeft en gebeurd in de wijk. Daarom zijn wij aan het nadenken over manieren waarop we dit kunnen doen. Zelf hebben we hier wel een wat ideeën over. Die zijn we nu aan het uitwerken.

Hou onze Facebookpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *