Floralia in Business

Vanaf 28 januari 2019 is het team Floralia Park gestart met een nieuw initiatief:

Floralia in Business

Een van de doelstellingen van het Floralia Park is het verbinden en samenbrengen van mensen in Oosterhout.

Natuurlijk kunnen we ondernemend Oosterhout daarbij niet  vergeten!

De beheerder van het Floralia Park heeft eerder een zeer geslaagd laagdrempelig netwerk initiatief opgezet (Reeshof in Business). Met deze ervaringen gaan we dit jaar starten met Floralia in Business.

Floralia in Business is een laagdrempelige netwerkclub voor alle ondernemers,  kapster, aannemer, accountant, winkelier, zzp’er, freelancer of eenmanszaak, die woonachtig zijn of hun bedrijf in Oosterhout hebben.

Elke laatste maandag avond van de maand is er een ondernemerscafé. We open dan de deuren van Het Tuincafé Kaaipolder op het Floralia Park, om samen onder het genot van een hapje en een drankje, elkaar te leren kennen.
Data: 29 juli, 26 augustus, 30 september, 28 oktober, 25 november en 30 december 2019

Ook al heb je geen ervaring in netwerken; je bent van harte welkom en er is ondersteuning aanwezig of neem gezellig een collega-ondernemer mee die je ondersteunt.

Maandelijks kunnen er 2 ondernemers een pitch houden om extra bekendheid te krijgen of hun onderneming te promoten.

Floralia in Business is vrij toegankelijk en heeft als doel: “door en met elkaar”. We vragen dan ook geen contributie, maar een vrijwillige dienst of gift voor het Floralia Park is zeer welkom.

Bij ons kun je je netwerk met klanten in je directe omgeving uitbreiden en steun je het behoud van het Floralia Park.

Voor de ingeschreven ondernemers creëren we een onderling platform, middels een website, waar je kennis en gegevens uit kunt wisselen. Dit is een service die we gratis aan bieden in ruil voor je dienst of gift.

Voor dit platform, de website, zijn we meteen op zoek naar een ondernemer in Oosterhout, die dit als dienst wil schenken.

We zien je en jouw collega-ondernemers graag op 29 April tussen 19:30 en 21:30 uur (deur open vanaf 19:00 uur) in het Floralia Park aan de Beneluxweg 63 te Oosterhout. Op deze avond hoor je alle ins en outs van deze supergezellige netwerkclub.

Tip: neem voldoende visitekaartjes van je onderneming mee.


Voor meer achtergrondinformatie:

Facebook FIB site:       https://www.facebook.com/Floralia-in-Business-752474478439652/

Facebook Floralia Park: www.facebook.com/Floraliaoosterhout/

Website Floralia Park:   www.FloraliaPark.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *