Plezier in de Floralia

Het Floralia Park is een locatie waar mensen elkaar kunnen treffen, het Park is er voor de Oosterhouters en wordt ook gevormd door de Oosterhouters.

Het Floralia Park heeft als hoofddoel mensen ondersteunen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Uiteraard bent u tijdens onze openingstijden van harte welkom om door de tuin te wandelen, de schoonheid van het park te bewonderen en uit te rusten in Tuincafé de Kaaipolder.

Dit doen we met veel plezier en op een unieke manier. Onze cliënten kunnen ervaring op doen in het werken in de tuin, onderhoud aan de gebouwen maar ook in de horeca en bij het opzetten van evenementen en activiteiten.

 

 

 

 


Wij organiseren niet zomaar activiteiten, alle activiteiten hebben als doel mensen verbinden. Met onze eigen horeca voorziening, diverse materialen, diverse mooie hoeken en diverse ruimtes waar mensen aan diverse activiteiten kunnen deelnemen, maakt het Floralia Park de uitgelezen stek om samen te komen. Vanuit het Floralia Park worden er wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse activiteiten georganiseerd.
Houd de agenda en onze facebookpagina in de gaten en neem deel aan onze activiteiten.

Samen er op uit. We willen de activiteiten voor en door mensen uit Oosterhout laten ontwikkelen, zo kan het Floralia Park dienen als uitvalsbasis voor mensen die er zelf op uit willen maar dit graag samen met anderen uit de buurt doen. Team Floralia Park is bezig met een samen erop uit app waar mensen zelf activiteiten aan kunnen maken, zo is het steeds meer voor en door de buurt.