Tuincafé

Tuincafé de Kaaipolder is de horecagelegenheid van het Floralia Park . In dit trefpunt genieten vele mensen van de gerechten/drankjes van onze kleine kaart. We hebben een mooi terras en  een gezellige bar, waar onze cliënten kunnen leren om te werken in de horeca. De doelstelling is mensen verbinden en laten ontwikkelen in een landelijke ambiance.

 


Openingstijden Tuincafé de Kaaipolder

  • Maandag      10:00 uur tot 17:00 uur
  • Dinsdag         10:00 uur tot 17:00 uur
  • Woensdag    10:00 uur tot 17:00 uur
  • Donderdag   10:00 uur tot 17:00 uur
  • Vrijdag            10:00 uur tot 20:00 uur
    Zaterdag        in de periode van 31 maart tot 31 oktober, 10.00 uur tot 20.00 uur
    Zondag            in de periode van 31 maart tot 31 oktober, 10.00 uur tot 20.00 uur

Tijdens de openingstijden zijn het Tuincafé en het terras geopend voor iedereen die er lekker op uit wil en wil genieten van een smaaksensatie van eigen bodem.  Wij streven ernaar om lokale lekkernijen en zelf gekweekte producten te verwerken in onze menu’s. U kunt een smaaksensatie ervaren die gebaseerd is op zeer zorgvuldig gekozen hapjes, die op ambachtelijke wijze bereid zijn.

Naast een hapje en een drankje biedt Floralia Park u aan gratis gebruik te maken van ons assortiment aan boeken en spelletjes.

Organiseert u een groepsactiviteit en wilt u onze locatie als start-, eind- of rustpunt gebruiken, neem dan contact op met één van onze medewerkers of mail naar: floraliapark@prospectsatwork.nl
Onze horeca is regelmatig buiten de openingstijden geopend. Dit doen we als we activiteiten organiseren binnen onze doelstellingen. De speciale openingstijden vindt u in de agenda.

  

Tuincafé Floralia is niet te huur voor privédoeleinden.