Evenementen

Het Floralia Park is een uitermate geschikte locatie om evenementen te organiseren. We organiseren diverse keren per jaar een evenement. Om op de te hoogte te blijven, like onze facebookpagina.


Dit evenemententerrein is niet commercieel te huur, de evenementen moeten voldoen aan onze 3 doelen:
1. Evenementen hebben als doel onze cliënten een vak te leren of zinvolle dagbesteding te bieden.
2. Evenementen moeten een maatschappelijk karakter hebben.
3. Evenementen zijn een inkomstenbron voor het behoud van de tuin.

Het Floralia Park als geheel is een groot  evenemententerrein (17.000 m2),  maar kent diverse kleine locaties die heel geschikt zijn voor evenementen. In het park staat een antiek theehuis, dat als een prachtige achtergrond kan dienen voor een artisitiek of cultureel evenement. Op het terrein staat een groot open podium met een groot veld ervoor.

Locaties: Theehuis, Theater, Plataan, Kaaienhoek. Bovendien beschikt het park over  Tuincafé de Kaaipolder waar koffie, thee, frisdrank en een heerlijk biertje of wijntje geschonken wordt.

Het Floralia Park beschikt over diverse bevoegdheden waardoor we snel een mooi evenement op kunnen bouwen. Heeft u ideeën voor een evenement of activiteit, dat onze 3 doelen versterkt, dan horen wij dat graag.
Mail uw idee of tip naar: floraliapark@prospectsatwork.nl

   

Let op!!! Het Floralia Park is niet af te huren voor persoonlijke danwel commerciële activiteiten.


Kleine impressie van de vele foto’s.

Fiets 4 daagse, Kaai Live, Paaseieren zoeken, Culturele picknick, Kinder rommelmarkt, Happy Life Festival en nog vele evenementen meer