VogelHotel

Je eigen huisje in Floralia Eenmalige unieke kans om je eigen huisje te boeken in ons vogelhotel.

Samen met de Praxis Oosterhout en de drie basisscholen uit Oosterheide, bouwt Floralia een echt vogelhotel. Ieder vogeltje krijgt zijn/haar eigen huisje en jij kunt eigenaar worden van zo’n huisje. Dit initiatief heeft als doel meer vogels bij de wijk te betrekken, en de wijkbewoners meer naar de vogels.

Voor slechts € 10,00 kun je onderdeel worden van dit zeldzame initiatief. Na Londen en Tilburg wordt Floralia de derde plek met dit bijzondere hotel. De vogelhuisjes komen in de grote treurwilg om hem op te vrolijken. De vogelhuisjes worden opgehangen aan een frame dat om de boom heen hangt. Hiermee kan de boom nog groeien en zijn er geen spijkers nodig die de boom beschadigen.

Boek je eigen huisje. Wij laten zien wie welk huisje gekocht heeft. Aanmelden kan via Floraliapark@prospectsatwork.nl

Kies je eigen huisnummer, ieder nummer wordt één keer verkocht. We starten Dinsdag 9 April om 15:00 uur met de eerste 60 vogelhuisjes. Het mogen 222 in totaal worden.

De initiatief nemers, Avanse leergemeenschap, Praxis, Basischool ‘De Ontdekking’, basisschool ‘De Menorah’ en Floralia Park hebben dit project opgestart.